Software testing

Uw partner in software testing met een persoonlijke en klantgerichte aanpak.
Ons doel is om onze klanten te helpen de kwaliteit te bereiken die ze nodig hebben en onze consultants te coachen zodat ze hun eigen carrièrepad kunnen kiezen.

Test Audit

Eén van onze specialisten voert een analyse uit op uw huidige testomgeving. Als resultaat krijgt u een duidelijk inzicht op zowel de positieve als verbeterpunten van uw testomgeving en adviezen om deze aan te pakken. Afhankelijk van uw omgeving kan dit enkele dagen tot 2 weken duren.

Test Automatisatie

Agile werken wordt steeds meer de norm in software teams. Men verwacht snelle oplevering van het product en daarom wordt test automation ook interessanter. Onze technische test consultants kunnen daarbij helpen.

Manuele testing

Test analyse & functionele testen blijven een apart vak. Daarvoor kan je terecht bij onze ervaren manuele testers.

Test Management

Onze ervaren test managers kunnen mee uw test strategie opzetten en doorvoeren in de gehele organisatie. Ze maken ook een test planning en zorgen voor een goede monitoring en rapportering. Bovendien begeleiden en coachen zij het QA team.

Ons DNA

Het DNA van Talent2Test en natuurlijk ook onze waarde en normen bepalen hoe we met medewerkers en klanten omgaan en samenwerken. Enkele passende trefwoorden zijn:

  • Een persoonlijke aanpak
  • Zeer klantgericht
  • Kwaliteit staat altijd centraal
  • Integriteit staat hoog in ons vaandel

“We investeren voortdurend in de toekomst van onze medewerkers.”